La petite optimiste

Conversations
avec Nathalie (A2-B1)

Celkom dobre už rozumiete videám či textom vo francúzštine, máte dobré základy gramatiky, ale pri rozprávaní sa stále necítite úplne sebaisto? Na tomto kurze so skvelou francúzkou lektorkou Nathalie sa postupne rozrozprávate a rozšírite si slovnú zásobu v zaujímavých konverzačných témach 🚀

max. 6 študentov
v skupine

streda
17:00-18:00

9.10. - 18.12.2024
(11x60min)

139,00€

(možnosť rozdeliť sumu
na 2x 69,50€)

KONZULTÁCIA

na overenie vhodnej
jazykovej úrovne

Aké témy vás počas kurzu čakajú? 💬

Ako budú vyzerať hodiny? 🚀

online cez zoom

Lekcie budú prebiehať online cez platformu ZOOM, vďaka ktorej budete spoločne písať na interaktívnu tabuľu, pracovať v break-out rooms či hrať rolové hry.

materiály na jednom mieste

Všetky materiály z hodín nájdete vždy prehľadne na webstránke kurzu. Deň pred každou hodinou tam nájdete PDF materiál s niekoľkými slovíčkami a otázkami k danej téme.

spätná väzba

Na každej hodine dostanete aj stručnú spätnú väzbu k vašej výslovnosti a gramatike. Vďaka kurzu tiež spoznáte ďalších nadšencov francúzštiny, s ktorými sa budete navzájom motivovať.

Kto vás bude učiť ? 👩‍💻

Nathalie

Francúzska lektorka, ktorá sa výučbe francúzštiny venuje už niekoľko rokov. Pracovala so študentmi všetkých úrovní, od úplných začiatočníkov po pokročilých, ktorí sa pripravovali na pracovné pohovory alebo študijné pobyty vo Francúzsku. Na svojich hodinách využíva rôznorodé materiály a jej cieľom je, aby študenti videli a boli nútení použiť novú slovnú zásobu alebo gramatiku v rôznom kontexte. Chce, aby sa cítili pri rozprávaní sebavodomo a aby bolo pre nich učenie francúštziny nich zábava a príjemne strávený čas.

Oui, idem do toho 🙌

Po vyplnení prihlášky vás budem kontaktovať s bližšími informáciami a dohodnutím si úvodnej 15min telefonickej alebo online konzultácie na overenie vhodnej jazykovej úrovne. Kurz sa otvorí pri minimálnom počte 4 študentov.

Máte ku kurzu nejaké otázky?