Ochrana osobných údajov

Prihlásením sa k odberu newslettru a navštevovaním tejto webstránky súhlasíte so spracúvaním vašich osobných údajov.

Prevádzkovateľ stránky

Mgr. Petra Slimáková, IČO: 53508505, contact@lapetiteoptimiste.sk

Rozsah a účel spracovania osobných údajov

Za účelom odoberania newslettru sú zbierané Vaše osobné údaje v rozsahu krstné meno a e-mailová adresa. Vaše osobné údaje zbieram cez newsletter systém Mailchimp. Z marketingových emailov sa môžete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na odhlásenie, ktorý je súčasťou marketingových emailov.

Lehoty na vymazanie

Čas platnosti súhlasu uplynie po 5 rokoch odo dňa posledného poskytnutia služieb alebo odo dňa udelenia súhlasu.

Predanie osobných údajov tretím osobám

Pre zaistenie konkrétnych spracovateľských operácií využívam služby a aplikácie spracovateľov: MailChimp. WordPress, Google Analytics.

Zásady používania cookies

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré mi pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb, zlepšovať štruktúru a obsah stránky a prispôsobovať ju vašim záujmom a potrebám.

Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Spracovaniu cookies môžete zabrániť zmenou nastavenia vo vašom internetovom prehliadači.

Vaše práva vo vzťahu k vašim osobným údajom

V súvislosti so spracúvaním osobných údajov si Vás súčasne dovoľujeme upozorniť na to, že poskytnutím osobných údajov nadobúdate postavenie dotknutej osoby, ktorá má právo na potvrdenie o spracúvaní osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov, právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo na prenosnosť údajov, právo namietať spracúvanie osobných údajov a právo na neuplatňovanie rozhodovania založeného na automatizovanom individuálnom rozhodovaní (vrátane profilovania). Dotknutá osoba má súčasne právo podať sťažnosť orgánu dozoru, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Prípadné otázky týkajúce sa ochrany osobných údajov adresujte emailom na contact@lapetiteoptimiste.sk.